Mine Space Quote Entry
F*ck
Monday, December 12, 2016
Oyeahhh am goin to curse out loud today ! Before anyone kecam, am goin to say sorry first cuz this is officially me cursing out loud. Hahahaha lol

Now I realize, I have something that I reallllllllly hate, like seriously. I hate it when si polan ni gelak. Sometimes sampai masuk mimpi. I mean I heard those scary laughing even in my dream yo, how do you feel? huh. Sometimes I fikir jugak, is it because I am not happy? or do I have a mental illness? sampai tak boleh (menyampah) tgk she's laughing. hahaha lol sgt kan? 

Kadang tu when I stress or even have any quiz or exam (kinda in stress situation), she would definitely will laugh out loud like HELL-OOOOO! DO YOU KNOW I HAVE AN EXAM TMRW?????! I did not have any option besides writing this here, well of course i wanna write up on twitter, but mmmm si polan ni follow i pulak. Dah sah sah she know I was talking abt her kan? Agree?

So, I take this opportunity by writing this up. Its like am releasing all my stress gitu. 

Hoping si polan would realize that I really hate her laugh, cuz I aint got no time anymore for her k. Hmmmm.

Till then,
From the one who could still bear with you till now.

3years
Sunday, December 11, 2016

Annyeong semua.

Am I do the right thing? hidupkan balik this blog. Fuhhhhh its been a longggggggg time since i jadi blogger tegar lol. 3 years and finally Ive realize yg sbnrnya I do have a blog (ni semua gara gara esaimen usahawan) lol.

So, what Ive done in 2013 onward? Growing older, becoming success? *face palm* hahahahaha

Lemme update my current life gituuu. Oyeah, Imma big girl lady now. 22 years old and currently doing my degree at ....(should I or should not?) HS. *I decided not to expose my u's name. So, this year gonna be my last year here. Another 1 month left till I go back home doin nothing haha eh tak. Practically, 1 month doin nothing and continue to do my internship at accounting firm.

Well, yeah. Thats what Im doin right now.

So, till the next post I guess (don't really know whether I want to continue blogging ke tak) Mmmm
Gdnight peeps xo

Labels: ,


My Future.
Thursday, July 18, 2013
I got UUM. Alhamdulillah.
Eventhough it's far far away.

Bila fikir balik, jauhnya. padahal hati teringin kan UPM.
Bukan ke UPM lagi jauh berbatu? Serdang kan?

This is UUM la. Sintok je pun.

Bila fikir balik, nak belajar camne nanti? I don't have any friend.
Bukan ke, kat sana nanti boleh cari kawan baru?

Poor me -,-

Bila fikir balik, kos aku ni macam susah je. Haish
Bukan ke kos Perakaunan ni yg aku idamkan selama ni?

Minat lebih penting kan.

And yeah, thats what we call manusia yg kurang bersyukur. Alhamdulillah, semua tu aku dpt hapuskan dalam hotak aku ni. Mungkin aku dah matang? Puih puih. Betul la kot. Dulu, lepas SPM, fikir nak masuk belajar dgn kawan je, itu sebab end up masuk matrik instead of buat asasi kat UIA. 

Semua tu ada hikmahnya. Aku tak dpt universiti yg aku mahu, tapi aku dapat bidang yg aku nanti nanti kan selama ni untuk dijadikan sebahagian dari hidup aku. Kita hanya merancang, tapi semua tu Allah yg tentukan. "Kun Fa Ya Kun".



"IF YOU FAIL TO PLAN, YOU PLAN TO FAIL"



All I want is the great future. Masuk U dah tak boleh nak memain lagi. haha, tak boleh nak belajar ala kadar. Kalau di matrik, mungkin aku belajar ala kadar pun boleh la dpt result tip top walaupun sblm terima result, risau nya kemain lagi dan terkadang aku di perli roommate sbb asyik menghadap laptop tua aku ni. Nak buat macam mana lagi? Obses.

Kalau aku tak dapat nak pick up, I have seniors yoo. Even tak kenal mana mana senior pun. In sha Allah, aku boleh bawa diri. Abah Umi, I'll do my best ! 

May Allah ease everything :)

Labels:



Older
/>